18 Mayıs 2013 Cumartesi

SOKAK KEDİSİ BOB



                                     



  Arka Kapak Bilgisi

Sokaklarda yaşayan James Bowen yaralı bir sarman bulduğunda hayatının ne denli değişeceğini bilmiyordu.
Kıt kanaat geçiniyordu ve son ihtiyacı olan şey bir kediydi.
Oysa tanıştıktan sonra ayrılmaz bir ikili oldular ve birbirlerinin yaralarını sardılar.
Sokak Kedisi Bob herkesin yüreğine işleyecek, umut dolu ve sıcacık, gerçek bir hikâye...
"Yaralı bir sarmanın sokaklarda yaşayan bir adamın hayatını nasıl değiştirdiğine dair sıcak ve etkileyici bir hikâye...
Yayımlandığı andan itibaren çok satanlar listesine giren bu kitap, hayat dolu bir dostluk hikâyesi olmasının yanı sıra sokaklardaki hayatın ne denli adaletsiz olduğunu da gözler önüne seriyor."
The Guardian
"Yürekleri ısıtan bir umut mesajı..."
Daily Mail
"James ve Bobun ilk imza gününde hayranları metrelerce kuyruk oluşturdu. Uslu kedi Bob, sadece iki saatte tam 180 kitap imzaladı."
Bookseller

Sokak Kedisi Bob Kitap Özeti

Gerçek hikayelerden esinlenilerek yazılan kitaplar her zaman gerçekçi bulundukları için daha fazla ilgi çeker ve James Bowen tarafından yazılan Sokak Kedisi Bob da bunlardan bir tanesi.
Yayınlandığı andan itibaren birkaç hafta içinde en çok satanlar listesinin tepesine yerleşen ve herkesin büyük beğenisini kazanan bu kitap okurlarına sunduğu sımsıcak bir hikaye ile herkesin duygularına hitap ediyor.

Sokak müzisyeni olan ve yiyecek yemek bile bulmakta zorlanan bir adam bir gün şans eseri hasta bir sokak kedisi bulur. Ona yiyecek bir şeyler alamayacak kadar zor durumda olmasına rağmen nedenini bilmeden onu alır ve iyileştirmek için elinden geleni yapar. Kedi sağlığına kavuşunca da onu tekrardan özgürlüğe bırakır fakat kedinin ondan ayrılmaya pek niyeti yoktur. Dahası ona yeniden hayat veren bu adama o da yeni bir hayat için ilham kaynağı olmaya niyetlidir.

Sokak Kedisi Bob gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yazıldı ve sunduğu hikaye ile herkese yeni bir hayatın yolunu gösteriyor. En önemlisi ise umut kelimesinin anlamını bi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder